amandatuvaa

Hej! Vi är två tjejer som heter Amanda och tuva och vi är 12 år gamla. På den här bloggen kommer ni få höra om vår vardag, kompisar, shopping och mode mm. hope u enjoy it.

Onsdag förmiddag!

Publicerad 2011-02-23 12:26:30 i Allmänt,

Hej alla!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Men just nu sitter jag i soffan och tittar på TV jag tittar på Sonny's chans. Det tycker jag är ganska bra. Också sitter jag vid datan och fixar lite gran.

Badet!

Publicerad 2011-02-21 21:49:17 i Allmänt,

Hej alla!


Idag har jag varit med några kompisar som heter Josefine Moa och Vilma. Vi badade i Gimos simhall. Jag och Moa åkte buss tillsammans till Gimo och Vilma och Josefine åkte en buss tidigare. Sen när jag och Moa kom fram så gick vi till simhallen och där satt Vilma och Josifine och väntade. Vi gick in i omklädningsrummet o9ch bytte om och sen gick vi in till simhallen och badade och hade kul.
Vi körde staffet tillsammans lagen va Josifine och jag och Moa och Vilma. Det gick bra Men det hände en olycka med Moa som gjorde illa sitt öga men det gick bra ändå.
Sen åkte vi hem tillsammans.
Nu ikväll har jag bara slappat och msnat med mina kompisar och tittat på tv.

20/2-2011Söndag:)

Publicerad 2011-02-20 18:24:16 i Allmänt,

Hej alla!

Idag har jag varit med en kompis. Vi tog lite bilder på varandra. Det var kul. På sport lovet som är just nu så ska jag vara med kompisar och sen kanske jag skulle hälsa på min farmor och farfar.

FEST!=)

Publicerad 2011-02-05 19:26:19 i Allmänt,

Hej alla!


För en timme sedan så kom jag precis hem från min kompis fest. På morgonen så ringde Viktoria mig hon som skulle ha festen och sa att jag fick hjälpa till att föbereda till festen. Då kom jag till henne och då började vi föbereda lite. Vi skärde upp lite grönsaker och vi skärde upp brie ost och la fram lite salami på en tallrik. Sen så föberede hennes pappa lite anndra saker. Mednans så började jag och Viktoria föbereda oss själva. Och sen kl.13.00. så kom alla då så fick vi en välkommst bål av Viktoria. Den var super god! Sen så skulle vi äta då så åt vi en bagget med dom grönsakerna vi skärde upp och brien och salamin. Det var super gott. Sen så fick vi en överraskning som vi fick gå till sen när vi kom fram så till överraskningen så var det att gå på bio. Vi gick på Trassel. Den var ganska bra! Sen så gick vi tillbaka till Viktoria också åkte alla hem.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela